Kami Web Hosting #BMF

Assalamualaikum & Salam Sejahtera. Kami menyokong penuh usahawan kempen #BMF untuk bantu mengukuhkan ekonomi muslim. Kami SSDHosting.MY servis dibawah kelolaan Syarikat Usahawan Terbilang Enterprise adalah sepenuhnya milik muslim dan telah menjalankan servis web hosting semenjak awal tahun 2000 dibawah jenama ... weiterlesen »

16. Jan 2020
Kami Telah Re-Branding

Salam Sejahtera semua pelanggan-pelanggan yang kami hormati. Kami telah menjalankan proses rebranding dan mingration laman web pelanggan ke pada nama domain yang baru. https://pelanggan.ssdhosting.my adalah ruangan baru Pelanggan Hosting. Harap Maklum & Selamat Menyambut Tahun baru 2020 Yasir Arafat bin Sepaat, Founder SSDHosting.my

3. Jan 2020
Hosting Usahawan Terbilang Fully Upgraded

Selamat Tahun baru 2020

3. Jan 2020
Senarai-Putihkan(Whitelistkan) USAHAWANTERBILANG.NET!

Sila pastikan anda senarai putihkan(whitelist) domain kami *.usahawanterbilang.net & *.minisitemudah.com dengan perkhidmatan e-mel anda terutamanya Gmail, Yahoo, AOL, Outlook. Sila pastikan anda menekan butang "bukan spam/not spam" jika mana-mana emel kami berakhir di dalam folder spam anda. Ini akan melatih perkhidmatan e-mel untuk lebih ... weiterlesen »

1. Mär 2017